“Sailracing with a friend”

TIAN2

Med sådan et slogan må der jo næsten være kærlighed i luften når Watski2Star løber af stablen i den kommende weekend 20. – 21. august. Med start fra Helsingør skal deltagerne sejle et stort X i det sydlige Kattegat mellem Helsingør, Hesselø, Hundested og Halland Väderö. Der gøres et kort stop i Hundested, som har sat alle sejl til for at gøre opholdet for sejlerne behageligt og tiltrække nysgerrige tilskuere. Det er vist en slags kulturnat, med rundture i byen, folkedans på havnen og sådan noget.

TIAN1

Fra SGS deltager Jann i Tian sammen med sin friend Brian. Billederne her er fra den seneste 2-star sejlads de sejlede fra Århus ud til Ballen på Samsø og retur i hvad der vst godt kunne kaldes frisk vind.

Sejladsen kan følges LIVE! på TracTrac ..  Vi glæder os til at følge med.