Enstemmigt

På Generalforsamlingen torsdag blev bestyrelsens forslag til ændring (gennemskrivning) af  Sejlklubbens Vedtægter “vedtaget enstemmigt og med samtlige stemmer”. Selvfølgelig ikke uden den nok ikke usædvanlige sidste-øjeblliks-debat, som bestyrelsen ellers havde forsøgt igangsat og henlagt til månederne op til generalforsamlingen ved – siden den 9. december 2010 – at lade forslaget ligge til gennemsyn og diskussion på Sejlklubbens hjemmeside. De nye vedtægter findes her, og i menuen ovenfor under  “Om SGS / Sejlklubbens Vedtægter”.

Mere senere om nyt bestyrelsesmedlem (Søren, vores paparazzi er sendt ud efter dig!), din mulighed for at blive formand (jeps, du kan nå det endnu) og måske lidt om den store interesse Sejlklub og medlemmer udviser for vognmandsbranchen.

Go’ weekend ;-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *