Løse ender

TOV

Den 14. april vil Flemming Palne, som nogen vil kunne genkende som trofast baneleder for IF-sejlere og som arbejder med tovværk hos Columbus Marine, instruere Sejlklubbens medlemmer i den meget nyttige kunst at splejse flettet tovværk. Efter sigende skulle det være ligetil når først man har lært det, og et kig i prislisterne for dens slags ydelser antyder potentielt store besparelser … Flemming har meddelt, at såfremt der er særlige ønsker til tovværk, så skal man bare sige til nogle dage i forvejen, så tager Flemming det med. Ellers vil der blive fortøjningsliner og måske standard skøder at fornøje sig med. Alt sammen naturligvis til attraktive priser.

Læg en kommenar nedenfor hvis du har særlige ønsker til de løse ender. Se udbud hos (vores sponsorer!) Columbus Marine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *