Løse ender II

Der indkaldes hermed til

Ekstraordinær Generalforsamling

i Sejlklubben Greve Strand

Søndag den 17. april kl. 10:00

Dagsordenen bliver som følger:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af formand

Som det vil være de fleste bekendt lykkedes det ikke på den ordinære generalforsamling i marts, at få valgt en formand for Sejlklubben. Derfor annonceredes det, at der ville blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling alene med dette punkt på dagsordenen.

Bestyrelsen vil gerne gøre opmærksom på, at der på nuværende tidspunkt ikke er identificeret en kandidat, der er villig til valg, hvorfor bestyrelsen indtrængende skal opfordre eventuelle emner til at lade høre fra sig.

Sejlerhilsen,

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *