Sejlklubben København Kommer

Københavns Sejlklub lægger i år turen forbi Mosede Havn, hvor de vil fylde godt ud på ledige pladser både lørdag og søndag (husk det grønne skilt!).

Klubhuset vil i den anledning blive besat af Københavnerne, på den aftalte og fredelige måde, forstås, og vi kan vel nok godt regne med lidt festivitas. Sejlklubbens medlemmer er naturligvis velkommen til at støde til selskabet.

Københavns sejlklubber hører så vidt vides under frihavnsordningen og for a) at understrege dette udmærkede samarbejde, og b) at bidrage til “at der sker noget på havnen” så har Mosede Havn givet os mulighed for at uddele strøm/vand/bade-kort uden beregning. Vi har talt med en tidligere formand i sejlklubben, som med noget der lignede tårer i øjnene blot kommenterede at “med sådan en opbakning er det nemt at være gæstfri sejlklub”.

Velkommen København – Tak Mosede Havn – God Pinse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *