Befrielsen

Sejlklubben Greve Strand .. Standerhejsning 2013

Vejret lod sig bestemt ikke mærke med, at vi indtil for ganske nylig havde fat i DMI’s is-prognosen for at vurdere om vi mon kunne sejle efter standerhejsningen. Det var jo faktisk blevet forår og stander og flag kom op at vaje blidt for vinden og et pænt lille felt kom ud at sejle.

Som mange sikkert bed mærke i gjorde Hans Henrik sig til med foto/video-udstyr i den lækre ende af skalaen, og for lige at berolige kasseren, skylder vi at nævne, at det ikke er web-redaktioenen der har fået lønnet personale, men blot endnu et medlem, der af egen drift vil dele noget med os andre. Der skulle angiveligt komme video ud af arbejdet – som vist kun lige er begyndt – og i mellemtiden har vi så godt som fået lovning på ‘stills’ fra standerhejsningen. Også Bo var at skue med dugfrisk FX grej (var det en D600??) og fra billedbehandlerne i baglokalet skulle vi hilse at sige, at såfremt nogen vil bidrage til hjemmesiden med billeder og selv stå for billedbehandlingen, så kører vi i størrelsen 550×225 pixel i jpeg ca 50%.

Sejlklubben Greve Strand .. Standerhejsning 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *