Opråb!

Hvorfor vil vi i SGS have et ’Turudvalg’? Hjælp mig lidt! hvad er det der er helt forkert, eller hvad er det jeg ikke har forstået?

Sejlklubben Greve Strand - Bøgeskov 1992

Vi havde fællestur i weekenden, der var tilmeldt 4 både. En besætning bliv sygemeldt, en meldte fra pga. af vejret, og en syntes det var en god ide at vente på bedre vejr. Det var så op til besætning no. fire (turudvalget) om vi skulle på ’fællestur’, og nej – det skulle vi ikke. Lån af klubhus blev aflyst.

Nu skal jeg ikke bebrejde dem der faktisk ville have været af sted, om tingene havde flasket sig. Men hvorfor er det at vi vil have et tursejlerudvalg? Hvad skal der til for at du vil deltage? Hvad var forkert ved arrangementet denne gang?

Prøv at komme med nogle konstruktive forslag der kan få dig til at deltage.
Turudvalget
/Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *