Nyt fra Formanden

Vores redaktør opfordrede inden feriesæsonen til at sende billeder og beretninger fra sommerturen. Desværre har det gode vejrlig åbenbart ikke levnet tid til at få noget gjort ved det eller synes man bare ikke det har interesse for andre. Men sikken en sommer. Den har næsten været som “I gamle dage” hvor solen altid skinnede.

Hvis nogen har lyst kan de se vores beskedne rejseberetning på dette link.

Den 7-8 september har Jan arrangeret en spændende tur svampetur til Bøgeskoven som vi håber også bliver begunstiget med godt vejr og hul igennem indsejlingen derovre. Desværre er vi selv forhindret på grund af at vores barnebarn skal døbes den weekend.

Det netop afholdte DM i Stubbekøbing for IF sejlerne er udmærket omtalt tidligere og næste år er det så vores tur til at stå for dette arrangement, der skal gennemføres den 2. til 5. juli 2014. Vi vil gerne leve op til den succes vi havde med det tidligere DM 2010 og appellerer allerede nu til at frivillige hjælpere melder sig. Vi skal have bemandingen på plads inden årsskiftet og der skal bruges en del.

I bestyrelsen har vi arbejdet med vinterarrangementer og vi kan allerede nu bede Jer sætte kryds i kalenderen den 7.11.13 kl. 19.00, hvor Karsten Møller-Hansen fra KAS i Svanemøllehavnen kommer og holder foredrag om Langturssejlernes fælles tur til St. Petersborg sidste år og måske nogle kommentarer til turen i år, der gik til Norges Vestkyst. Bortset fra december forventer vi at have et emne klar hver måned i vintersæsonen som vi vil annoncere i god tid også med separat mail til medlemmerne.

Endelig skal standeren jo desværre ned den 29. september som markering af at sæsonen er slut. Program udsendes separat.

Bent Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *