Ny formand … ?

HANS N-1

Den er god nok. Der skal i år vælges en ny formand. Ikke i SGS, selvfølgelig/gudskelov/desværre (vælg selv) hvor vores nuværende efter vedtægterne sidder for bordenden indtil 2011 – og hvem ved; hvis ikke vi finder på noget bedre så måske endu længere. Nej, det er vores allesammens Dansk Sejlunion der skal have ny formand.

Der er lige nu – en weekend før deadline for opstilling – to kandidater. Den ene er DS bestyrelsens egen kandidat Hans Vengberg, den anden er Dragør sejleren Hans Natorp. Alt det ved den trofaste besøger på sejlsport.dk naturligvis allerede, men vi synes nu alligevel at vi ville bringe emnet på bane. For det første, så er vi kommet i besiddelse af en lille præsentation af Hans Natorp selv, som vi har lagt på nettet lige her. For det andet så synes vi det kunne være sjovt hvis vi i klubregí kunne diskutere følgende spørgsmål:

  • Skal vi sende delegerede til generalforsamlingen i Dansk Sejlunion den 20. marts?
  • Skal vi stemme på Hans eller Hans ?

Husk at der er hjælp at hente til kommentar-funktionen under SOS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *