Klubaften

Tirsdag d. 22/3 havde vi, som annonceret her på hjemmesiden besøg af 3 ildsjæle, fra henholdsvis Dansk Søredningsselskab og Køge Bugt Stenrev.

Kent Nielsen fortalte meget entusiastisk og humoristisk om deres indsats i DSRS´ Køge afdeling suppleret med billeder fra forskellige aktioner. Søredningsselskabet består udelukkende af frivilligt og ulønnet mandskab, der står til rådighed for os sejlere døgnets 24 timer hele året rundt. Selskabet er non-profit og finansieres af sponsorer og medlemmer.  Der er for tiden ca. 10.000 medlemmer men ambitionen er 20.000! Medlemsskabet koster kr. 550,- pr. år. og burde være et must for enhver sejler.

Du kan melde dig ind på www.DSRS.dk.

Bagefter fortalte Allan Scheller, der i øvrigt er fritidsfisker i Mosede Havn, om sit meget engagerede arbejde i foreningen Køge Bugt Stenrev, der arbejder på at etablere 12 stenrev i Køge Bugt til glæde for det trængte havmiljø, men som også vil give en lang række rekreative muligheder for bugtens brugere.

Du kan støtte eller blive medlem af foreningen på www.koegebugtstenrev.dk