Til minde om Bjarne Steen Olsen

Nekrolog.

En sejlerven har krydset sit sidste hav.

Bjarne Steen Olsen er stille sovet ind fredag d. 25 marts 2022. Bjarne blev 65 år, han efterlader sig hustru, svigerforældre, far og søster.

Bjarne har gennem længere tid kæmpet med helbredet, kun dem der kendte Bjarne rigtigt godt var bekendt med hans kamp.

Bjarne kæmpede med sin sygdom, som han sejlede kapsejlads – han gav aldrig op. Men kæmpede til dommerens sidste trut.

Bjarne var i sin ungdom aktiv cykelrytter, interessen for cykelløb blev gennem årene reduceret til at følge med på TV, også under sejlads.

Bjarne har været en ivrig kapsejler gennem 40 år, som gast og skipper på lokale kapsejladser i Sundet og Køge Bugt, Bjarne deltog også på de større sejladser som Sjælland og Fyn Rundt. Sejlklubben Greve Strand har også nydt godt af Bjarnes engagement for sejlads, dels i kapsejladsudvalg og bestyrelsesarbejde.

Tursejlads var også en disciplin Bjarne og Jette holdt af. Turen gik ofte til den svenske skærgård og det meste af Danmark. Jeanette og jeg har mødtes med Jette og Bjarne på sommerferier, hvor vi i kortere eller længere tid har sejlet sammen.  Stunder vi vil komme til at savne.

Vort bekendtskab kan dateres tilbage 1979, hvor vi gik på Københavns teknikum sammen.  Vore veje deltes en årrække, vi fandt sammen igen i SGS, hvor vi begge var gaster hos Erik Kragh-Hansen engang i først 90’erne.

RIP gamle ven.

En sidste sejlerhilsen.

Jan.

Lørdag 2. April 2022 klokken 10:30 bisættes Bjarne Steen Olsen fra Mosede Kirke.