Uforglemmelig sejladseventyr og stærke venskaber på Stegelejr 2023

I sommerens noget ustadige vejr blev Stegelejr 2023 en sand fest for sejlentusiaster, hvor 51 unge sejlere fra sejlklubberne i Købe Bugt (KJS, SGS, SKB, VSK, BSS) i uge 31 samledes til sejlercamp på Møn. Havet og havnen ved Stege Sejlklub var vores legeplads, vinden vores ledsager, og sammen skabte vi minder for livet.

SGS Ungdom lagde hårdt ud med at flashe vores shark slippers 😊

De fede sejladsoplevelser var i højsædet, da vi kastede os ud på bølgerne med entusiasme og mod. Kapløb, udfordringer og teamwork fyldte dagene, og hver eneste sejltur blev et eventyr i sig selv. Nogle dage med næsten ingen vind og andre med næste for meget vind. Havet lærte os ydmyghed og tålmodighed, og alle blev bevidste om hvor vigtigt samarbejde er for at få en god oplevelse på vandet.

Campen bød på langtur i jolle rundt om Lindholm, tur til Nyord hvor der blev grillet burger, aftenbadning, Oreo-leg, den legendariske kagekonkurrence, kapsejlads-træning, makker-bytning i joller og afprøvning af nye jolletyper. For de største sejlere var der også arrangeret wakeboard et par aftner. For de mindste gik turen den ene dag til Møns Klint, da vinden var for kraftig på vandet for dem.

Men det var ikke blot sejladsen, der gjorde Stegelejr 2023 uforglemmelig. Denne camp viste os, at venskaber ingen grænser kender. På tværs af klubber og baggrunde knyttede de unge sejlere bånd, der vil vare ved. Udveksling af erfaringer, latter og gode historier I klubhuset og teltene skabte en følelse af samhørighed, der rækker længere end sejladsen.

Nu hvor sejladsen er slut, og lejren er pakket sammen, sidder vi som trænere tilbage med hjertet fuld af taknemmelighed og minder. De nye venskaber, der er skabt, og udviklingen af de unges sejlerevner, vil følge os i mange år fremover. Og som vi kigger mod fremtiden, er de fleste af os allerede ivrige efter at vende tilbage til Stegelejr næste år. For når passionen for sejlads og styrken i venskaber forenes, kan kun det bedste vente forude.

Stegelejr 2023 var mere end en sejlercamp – det var en fejring af fællesskab, sejlerpassion og uforglemmelige øjeblikke – vi gør det igen i 2024! 

Med sejlerhilsen, SGS ungdom