IF-DM I SGS 2023

SGS har fra 25 til 27 august været vært for et officielt IF-DM. Vi fik samlet de 10 båd, der kræves fra Dansk Sejlunion, for at stævnet er et officielt DM. Det har det ikke været siden 2019. Der er en række krav fra DS, der skal opfyldes og det lykkedes ved fælles hjælp, at få det på plads i sidste minut! Fredag aften bød på en lille tune-up sejlads i let vind. Lørdag og søndag fik vi afviklet i alt 8 sejladser under meget varierende vindforhold, fra let til hård vind, med og uden bølger – perfekte forhold til et DM. Stor tak til alle, der hjulpet med det praktiske uden jer var der intet stævne. Kæmpe tak til sejlerne, der deltog med stor entusiasme. En speciel tak til SGS Ungdom, der sejlede i Moseanden og til drengene, der sejlede mærkebåde. Super dejligt.

Vi håber, vi kan gentage sejladsen igen næste år med endnu flere både.

Alle billeder er taget af Frank Have.

Du kan se flere på sejlklubbens Facebook side og i klubhuset på onsdag, stor tak til Frank!