Standernedhaling 2023

10 kølbåde og 2 laserjoller deltog i dagens afriggersejlads. Superfin sejlads i høj sol og jævn vind fra vest. Efter sejladsen var der præmieuddeling og frokost i klubhuset.

Formand Niels Kjeldsen holdt tale, hvorefter Karen og Kaya strøg SGS standeren for i år.

SGS Stander ned den 1. oktober, 2023

Hej allesammen

Så er vi her igen. Sæsonen er allerede forbi. Det er lidt træls – så jeg synes, vi skal sætte os for at strække sæsonen lidt ind i vinteren med nogle hyggesammenkomster i klubhuset, som vi tidligere har haft.

Men lige nu siger vi farvel til en overstået sæson, som jeg håber, I alle har nydt med de betingelser, der blev os givet. Vejret var lidt utraditionelt i år, men var dog brugbart med den rette sejlføring og påklædning.  

I SGS har vi aktivitetsmæssigt kunnet holde momentum – bredt betragtet og i særdeleshed i Ungdomsafdelingen er der ikke blevet rebet sejl – aktivitetsniveauet var sat højt.  

Vind i sejlene for SGS betød, at – vi har haft medlemsfremgang – vi har uddannet nye sejlere – vi har haft nogle dejlige kapsejladser og holdt et DM. På hyggesiden har vi har fået nye loungemøbler på terrassen – ungdom har anskaffet flere joller – skolesejlads har fået en ekstra udfordring med tilgang af en vintage IF’er – vi har etableret samarbejde mellem udvalg med fælles aktiviteter – der er rekrutteret instruktører – ungdom har igen været meget dygtige til at finde økonomisk støtte til deres jolle og grej indkøb – ungdom samarbejder på tværs af klubudvalgene og naboklubberne –  vi er stolte af Ungdom, deres gå på mod smitter, og der er vist interesse for mere SGS generelt.

Vi er blevet en klub med ambitioner, og det er skønt, og det er udfordrende. Vi må tage i betragtning, at vi er en relativt lille klub i en mindre havn, hvor der er udsolgt på pladsudlejningen både på land og i vandet.

En fortsat positiv udvikling og fremdrift fordrer nytænkning inden for vores rammers begrænsninger.  Bestyrelsen søger derfor sejlere blandt os, der vil hjælpe med at udarbejde en plan for, hvordan klubben gerne vil bevæge sig over tid. Vi kalder den påtænkte plan for SGS Vision 2030. De, der melder sig til at tage en tørn, får mulighed for at sætte et afgørende fingeraftryk på det, der skal iværksættes, for at vi kan få en god udvikling af klubben. En invitation til dette er udarbejdet til udsendelse.

Til slut en kæmpe tak til alle jer, der har brugt klubben og deltaget i klublivet og i denne sæson og en særlig tak til jer, der har været der hver dag og sikret driften i klubben med løsning af både de små og de store opgaver. Tak for indsatsen i sæson 2023– som nu erklæres for afviklet, ved at standeren nedtages.

SGS længe leve.

v./ Niels Kjeldsen