“(..) regn eller byger

… og jævn til hård vind fra nordøst”. Frisk – og for årstiden passende – udsigt for vejret på søndag den 26. september når Køge Sejlklub afvikler den traditionelle 30 sømils distancesejlads ude på Bugten – i år lettere moderniseret med et lille virvar af løb. Starterne går efter omvendt respit, således at en Maxi 68 starter kl. 9:00 og en Centerline 40 må vente 2 timer 22 minuter og 39 sekunder yderligere med at krydse linien. Det er bemærkelsesværdigt kun 25 sekunder efter en X 40 skal starte, så det skal da blive sjovt at se og/eller høre hvordan det lille opgør ender. Begge besætninger plejer jo at være yderst meddelsomme når det kommer til den slags, så vi holder os klar .. /:-)

Hvis du skulle føle dig fristet til at deltage, så se om ikke nogle af bådende fra SGS har søgt gaster til sejladsen her (link til vores oprindelige opslag) eller tag afsted i egen båd. Der er allerede flot SGS deltagelse:

  • International 806 – Fortrinsvis Johanne
  • International 1006 – Blues
  • Arcona 32 – Gerda
  • X 332 – GourmX
  • X 332 – Pyxis
  • Langø 999 – Marionet
  • X 34 – Master De Luxe
  • X 40 – Xta’Sea
  • Centerline 40 – Tian

God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *