Sjælland Rundt i nyt format

Kære Sejlklubben Greve Strand

Holdet bag årets Sjælland Rundt knokler med de sidste detaljer til årets Sjælland Rundt 2022, som i år har fået navnet Sjælland Rundt Sailing Week.

Med det nye navn, introducerer vi ud over sidste års succes, Anholt Rundt, nu også en mulighed for en sand gourmet tur til Vejrø, hvor man får hele stemningen omkring Sjælland Rundt – i luksusformat.

Sjælland Rundt Sailing Week kommer til at foregå 10. – 19. juni 2022, og vi vil rigtig gerne have jeres klubmedlemmer med til at gøre Sjælland Rundt til noget helt særligt.

Læs mere om de forskellige sejladser på SjaellandRundt.dk

Vi håber at I vil tage godt imod en plakat/flyer som vi snart sender til jer. Hvis den kan blive hængt op i klubben, og evt. delt på jeres egne sociale medier vil vi blive rigtig glade!

Hvis I deler, så send endelig billeder af plakater, og husk at tagge opslag på sociale medier med #SjællandRundt.

Tilmeldingen til Sjælland Rundt 2022 – Havets maraton, Anholt Race – Offshore, Helsingør – Vejrø og Vejrø – Helsingør – Halvmaraton for feinschmeckere åbner 1. marts 2022 kl. 10. 

Vi skriver til jer, i håb om at I vil dele nyheden med jeres medlemmer, så de kan være klar ved tasterne på SjaellandRundt.dk når det sker.

Vi glæder os til at se nogle deltagere fra jeres sejlklub!

I år vil vi gerne skabe ekstra meget stemning både før, under og efter sejladsen, og vi opfordre derfor til at dele evt. billeder på Instagram med tagget #sjællandrundt

De bedste hilsner
Holdet bag Sjælland Rundt Sailing Week