Aflysning

Hej alle

Vi er kede af, at vi må aflyse den planlagte begivenhed, som vi med Det Blå Kompas havde håbet skulle løbe af stablen i Mosede Havn søndag den 9. juni.

Det Blå Kompas (link til web),  som SGS støtter, er engageret i at få et rohold over Atlanten ved deltagelse i “ World’s Toughest Row 2024″ til september  med Ocean Rowing Team – Thin Blue Line Denmark (link til facebook).

Et hold bestående af tre politiveteraner og en krigsveteran fra Danmark vil deltage i World’s Toughest Row 2024, og de afventer nu levering af den oceangående “robåd”, der skal muliggøre overfarten.

Træningen for holdet var planlagt til at starte næste weekend i vore indre farvande med en øveetape fra Sjælland til Bornholm. 

SGS inviterede i sin tid holdet til at lægge første træningstur ud fra Mosede Havn den 9. juni med en sammenkomst af arrangører og venner af projektet i klubhuset med holdet i centrum.

De første par sømil fra Mosede Havn mod  Folkemødet på Bornholm 2024 skulle støttes af en medsejlende flotille af SGS-sejlbåde og ungdomsjoller.

Men desværre er “robådens” levering blevet forsinket med den konsekvens, at vi må aflyse.

Vi håber, at vi i fremtiden får lejlighed til at præsentere Det Blå Kompas og Ocean Rowing Team – Thin Blue Line Denmark og det gode arbejde, de udfører.

God sommer!

Niels Kjeldsen 

Formand