PolarKop og AfriggerFest

LØRDAG DEN 2. OKTOBER: Sæt krydset med det samme! Hele dagen. Og måske søndag formiddag med.

Vi starter om formiddagen med at sejle PolarKop. Uden at sejladsbestemmelser ligger helt fast kan vi godt røbe, at der bliver løb for både familiesejlere og kapsejlere og at det slet ikke kan udelukkes at de af sejladskommiteen i sidste øjeblik tildelte handikap vil virke meget lidt fair. Men altså; alle kan være med og det bliver alletiders. Sejladsen planlægges afsluttet i så god tid at tiden tillader besætningerne at a) deltage i den spektakulære premieoverrækkelse og b) blive nettet lidt  inden det går løs om aftenen til …

AfriggerFest hvor Fortiden vil Fejre Fremtiden og vise versa. Vi ved allerede at middadgen bliver leveret af Jesper’s Madhus (og bare rolig – vi er flere der tjekker datoen), og at prisen per person bliver kr. 200,-. Det er et dejligt rundt tal, som tillader os at sætte de første promiller på bordet uden særskilt beregning/afregning, spille dansevenlig musik og sågar servere kaffe og småkager. Hva’be’har’!?!

Der vil allerede nu (eller om ganske få dage) hænge tilmeldingslister i klubhuset. Og hold godt øje med siden her for nærmere info om tidspunkter, sejladsbestemmelser, ordensregler m.v.