Hjerte-starter-kursus 6. februar ?

Som det måske er de fleste bekendt, så har Havnen anskaffet en hjertestarter. Alt taget i betragtning, herunder naturligvis og ikke mindst, den demografiske sammensætning af havnens brugere, en rigtig fin ide.

Der er mulighed for at afholde et kursus i brugen af hjertestarteren

søndag den 6. februar kl. 10:00 – 14:30

Meld venligst om interesse diretke til Formanden (4063 2066) eller ved at kommentere på indlægget her. Hiv også gerne fat i de af dine venner, der ikke lige læser siden her hver dag. Vi behøver næppe bemærke hensigtsmæssigheden i at der er folk på havnen der ved hvordan hjertestarteren anvendes … Og måske du alligevel skulle ned og drikke formiddagskaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *