Klubaften torsdag den 5/11 kl. 19.00

Billede

 

Luva okt 2015

Klubaften: Jan Emkjær, der deltog med LUVA, kommer og fortæller om turen Østersøen rundt, som var arrangeret af FTLF (Langturssejlerne).

Der berettes fra ide til turens afslutning, hvor vi har sejlet og hvordan det er lykkedes os at gennemføre Baltic Rally.
Turens mange oplevelser – gode som dårlige – og lidt om hvad vi har lært.
På turen deltog næsten 100 sejlere. Det var den 6. og største flotillesejlads i FTLF regi med 38 tilmeldte både.
Blandt deltagerne var garvede ocean sejlere og os der deltog for første gang. Deltagende både var i størrelsen fra 27 til 53 fod.

Så er der fællesture i SGS regi.

Billede

Forårets sejlads:

rute

Turudvalget indbyder til sejlads i Kr. himmelfartsdagene.

I år prøver vi og sejler bugten rundt, vi starter torsdag  d. 14. maj. Husk det er muligt at springe til og fra, nogle er jo arbejdsramt fredag d 15 maj.

Vi beslutter omløbsretningen, for turen rundt, på skippermødet torsdag morgen kl 09:00 i klubhuset. Tanken er Vallensbæk, Dragør, Køge og så retur til Mosede.

Fællesarrangement Lørdag aften, turudvalget tænder grill mm.

Efterårets sejlads:

Svampetur

Vi prøver endnu engang med en svampetur til Bøgeskov.

Jeg har aftalt med Jørgen Albertsen, at han står for kyndig vejledning.

Denne tur bliver i weekenden d.19-20 september. Mere om denne tur i starten af september.

Turudvalget /Jan


 

Til søs med Mikkel Beha

Billede

Onsdag den 25.3.2015 på Greve Bibliotek

Som tidligere nævnt har vi været i kontakt med Greve Bibliotek omkring et samarbejde med at lave en aften med Mikkel Beha. Det er lykkedes således at arrangementet bliver offentligt og afholdes på Greve Bibliotek til en entrepris på Kr. 100,- pr. person. Arrangementet er annonceret i Sydkysten den 9.1.15 sammen med øvrige biblioteksarrangementer og adgangsbilletter skal købes på nettet efter princippet først til mølle på www.grevebibliotek.dk eller følgende direkte link til enkeltbillet

http://www.enkelbillet.dk/?pid=bevt&eventid=130810

 Omtalen er som følger:

Til søs med Mikkel Beha

 ved TV-vært, journalist, søfarer mm. Mikkel Beha Erichsen

Onsdag den 25. marts kl. 19.30 på Greve Bibliotek

Vi skal på eventyr på de store verdenshave i aften!

Som guide har vi fået TV-vært, journalist og sømand Mikkel Beha Erichsen. Siden han var helt lille har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. Han er søn af Troels Kløvedal og voksede op på Nordkaperen, så her blev grunden lagt til et voksenliv som skipper sammen med hans egen familie.

Mikkel fortæller levende om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner, men også om det hårde slid, det ind imellem kan være at få sine drømme til at gå i opfyldelse.
Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs mod fjerne kyster” og fortæller om alt det, man ikke ser på TV. Mikkel er en engageret og nærværende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med.

Mød op til en eventyrlig aften, hvor du ikke får beskøjter men lidt sødt til et glas vin.

Billetter á 100 kr.

Kontakt

Grete Holm Nielsen
Portalen 2
2670 Greve
43 95 80 00
ghn@grevebib.dk